artikel

Vårkampanj om vården

I vår kommer landets regioner att arrangera en till vårdkampanj, så som vi gjorde i höstas. Vi hoppas såklart att så många partiföreningar som möjligt vill vara med!

Tema

Nästa nummer av Vänstern i vården kommer ha fokus på jämställdhet. Huvudartikeln handlar om förlossningsvården och arbetstidsförkortning för de som jobbar där.

Vänstern i vården – gratis tidning

Liksom i höstas erbjuder vi tidningen Vänstern i vården gratis till partiföreningarna. Ni kan beställa era exemplar genom att fylla i den här länken senast den 10 februari. Ni kan beställa högst 540 tidningar per partiförening.

Kolla in Vänstern i vården här!

Kampanjupptakt online 20 mars

Den 20 mars kommer vi att erbjuda en kampanjupptakt digitalt, för alla som vill vara med och kampanja. Där kommer du få veta mer om kampanjens budskap och upplägg och få pepp från andra partiföreningar från hela landet. Mer info om kommer!

Kampanjdagar

Vi har nationella kampanjdagar lördagen den 23 mars (om ni inte kan då funkar även 22 mars) och en kampanjvecka Vecka 15, 8-14 april. Under denna vecka kommer det att vara aktiviteter över hela landet. Hoppas ni kan och vill vara med och kampanja någon av dessa datum!

Sociala medier

Liksom vid höstens kampanj så kommer vi att erbjuda ett antal spridbilder till sociala medier som ni kan använda er av. Dessa kommer senare under mars.

Kopiera länk